مضرات رژیم کتوژنیک Secrets
مضرات رژیم کتوژنیک Secrets
Blog Article
بسیاری از مردم، این رژیم را ترجیح میدهند؛ زیرا میتوانند نسبت به رژیم کتو استاندارد، پروتئین بیشتر و چربی کمتری مصرف کنند. البته ممکن است این نوع رژیم، منجر به کتوز نشود؛ چون پروتئین هم درست مثل کربوهیدرات، میتواند به گلوکز و سوخت تبدیل شود.
سوخت اصلی بدن برای تامین انرژی، کربوهیدرات است (قند یا گلوکز)؛ اما در رژیم کتو که خبری از کربوهیدرات نیست، بدن برای تامین سوخت سراغ چربیها میرود.
خیر. رژیم کتوژنیک از آن دسته رژیمهاییست که مصرف کربوهیدرات شما را محدود میکند به همین دلیل مصرف آن برای طولانی مدت توصیه نمیشود.
مصرف سبزیجات و میوههای بیشتر میتواند نشانگرهای التهابی را در بدن کاهش دهد و کاهش التهاب، کلیدی برای کاهش خطر بیماری است.
اگر این رژیم دقیق و درست اجرا شود، بعد از چند روز از ابتدای رژیم، بدن وارد مرحله کتوزیس و آمادگی برای تغییر سوخت از قند به چربی میشود. همچنین این مزایا را به همراه خواهد داشت:
غذاهایی که باید در رژیم کتو از آنها اجتناب کنید یا مصرف آنها باید محدود شود شامل غذاهای نشاسته ای و پر کربوهیدرات است؛ مانند:
رژیم کتو مانند اغلب رژیم های کم کربوهیدرات با حذف گلوکز عمل میکند. معمولا اغلب افراد کربوهیدرات بالایی مصرف میکنند و به همین خاطر گلوکز منبع اصلی انرژی بدن است.
در تعریف انواع این رژیم، با عبارت درشت مغذیها روبهرو خواهید شد که باید ابتدا آن را توضیح دهیم. مواد غذایی که ما به صورت روزانه مصرف میکنیم، شامل دو رژیم کتوژنیک پروتئین دستهاند:
در واقع در این رژیم چربی به جای کربوهیدرات در بدن سوزانده میشود.
پنیر: پنیرهای فرآورینشده مانند چدار، پنیر بز یا موزارلا
به همین دلیل در این مقاله به بررسی بهترین روشهای خارج شدن از رژیم کتوژنیک میپردازیم.
رژیم کتوژنیک با افزایش مصرف این دو گروه غذایی متابولیسم و ترشح هورمونهای سیری را در بدن افزایش میدهد.
محصولهای رژیمی یا کم چرب: این غذاها فراوری شدهاند و کربوهیدرات بالایی دارند
چگونه بعد از کتو وزنمان را ثابت نگه داریم؟